Escape Room Challenge – Scouting Twente

Home

We dagen je uit!

De PIVO’s van de Teylersgroep uit Losser houden wel van een uitdaging. En wij vermoeden dat er in de regio wel meer PIVO’s/Roverscouts, stamleden en kaderleden zijn die het leuk vinden om mee te doen aan een gezamenlijke uitdaging. Wie durft er mee te doen aan de Escape Room Challenge?

Het idee in het kort: iedere scoutinggroep stelt een team samen van minimaal 7 leden (18 jaar of ouder). Zij krijgen enkele maanden de tijd om een eigen escape room te ontwerpen, uit te werken én te testen. Dit kun je zo simpel of moeilijk maken als je zelf wilt. Het hoeft niet 100% professioneel of perfect, maar natuurlijk wel zo goed (en origineel) mogelijk.
Escape Room Challenge - Scouting Twente

Playtime!

Zodra alle teams hun escape room voldoende hebben getest, is het playtime! Er wordt een speelschema opgesteld en we gaan elkaar opsluiten… wie kan er binnen de tijd ontsnappen?

Het gaat uiteindelijk niet zo zeer om wie er wint maar vooral om de uitdaging en de lol. Wel zal er een originaliteitsprijs worden uitgereikt aan het team dat de mooist uitgewerkte escape room om weet te zetten. Creativiteit en originaliteit worden beloond! Verder is het natuurlijk ook een geweldige manier om nieuwe mensen te leren kennen en om samen lol te maken.

Lees hier de volledige uitleg van de challenge → 

© 2024 Escape Room Challenge – Scouting Twente

Thema door Anders Norén